Hoe gaan we met elkaar om & Aanmelden.

Hoe gaan we met elkaar om en
wat is een syncro?
Gesloten
Gebruikersavatar
admin
Berichten: 13
Lid geworden op: 28 aug 2010, 14:11

Hoe gaan we met elkaar om & Aanmelden.

Bericht door admin »

Hoe gaan we met elkaar om:
Dit stukje techniek is hier terrecht gekomen omdat het is toevallig een plekje dat door iedereen gelezen kan worden dus ook door gasten of mensen die zich niet hebben aanmeld op het forum. Verder dan topic Syncronauts Lowlands, "hoe gaan we met elkaar om" & "Wat is een T3syncro" kunnen gasten (en zoekmachines) trouwens niet kijken de rest van het forum is afgeschermd. Wil je graag verder kijken dan ben je natuurlijk hartstike welkom je kunt je inschrijven/registreren.

Syncronauts Lowlands is een niet-club met niet-leden, we hebben geen voorzitter, geen penningmeester, het is een vriendengroepje van mensen met een gemeenschappelijke hobby en intresse: hun T3 syncro('s). Vergelijk het met een gezellig cafe waar velen elkaar al jaren kennen. En omdat we elkaar niet zien zo vanachter ons klavier in de huiskamer, willen we dat Iedereen die zich op dit forum wilt inschrijven zich eerst even goed aanmeld.

Aanmelden:
Eerst schrijf je je in, vermeld daar zeker je voornaam en niet enkel een schuilnaam. We willen graag weten wie toevallig onze buurman of buurvrouw is, zet er dus ook in ieder geval je woonplaats of woonomgeving/gemeente erbij. Ook wordt er even aan je gevraagd aan te geven waarom je graag op dit forum wilt.
Ok, eens ingeschreven ben je klaar om mee te lezen en om te posten. Als je allerlei vragen gaat stellen is het beter dat je jezelf even voorstelt. Eerst vragen gaan stellen zonder voor te stellen wordt niet gewaardeerd. Hiervoor is een appart "voorstel" topic op het forum.
Ook aan de oudgedienden vragen we om zich even voor te stellen, de meesten onder ons kennen jullie natuurlijk door de meetinkjes die we in de loop der jaren gehad hebben, maar nieuwkomers kennen jullie ook niet en die nieuwkomers willen ook graag weten met wie ze spreken.

Wie wil kan een avatar (fototje) in zijn profiel zetten maar dat moet natuurlijk niet. Lelijke mensen sturen best een foto van hun bus. Mensen met een lelijke bus sturen misschien beter een foto van zichzelf.

Voor het vriendengroepje hebben we op het forum een hoekje voorzien voor te koop aangeboden en te koop gevraagd .
Mensen die even eenmalig binnenwippen om een onderdeel of een auto te kopen of verkopen, zouden we willen doorverwijzen naar sites die daar wel voor bedoeld zijn, zoals kapaza of marktplaats.

Meer regels zijn er niet. :)


Veel plezier op het syncronauts lowlands forum :!:


De niet-bestuursleden
Gesloten